Hak Cipta Terpelihara © 2017 Ir Sukhairul Nizam

No part of this blog should be used for commercial purpose. Any party may reproduce or quote materials published with the condition that they are credited to irsukhairulnizam.blogspot.com thanks, layari laman irsukhairul.com untuk latihan dan pembangunan diriSaturday, April 24, 2010

Demonstrasi Tae Kwon Do pertama buat Danial hari ini 24 April 2010 untuk sukan sekolah rendah ACS Klang


http://www.youtube.com/watch?v=rPepa8v9A7w
saksikan video ini...
Salam.
Sementara menunggu keputusan ujian black belt "poom", Danial akan menyertai berbagai aktiviti menarik kelab Tae Kwon Do WTF. Pagi tadi, Danial dan rakan-rakan telah mengadakan demonstrasi di hadapan ibu bapa dan murid-murid di hari sukan sekolah rendah ACS Klang bertempat di Padang Sultan Sulaiman Klang. Ini adalah aktiviti luaran Tae Kwon Do Danial yang pertama. Apakah yang telah dan bakal Danial dan rakan-rakan dapat bila menyertai Tae Kwon Do?

1) Dapat mempelajari budaya Korea - kebanyakkan syarikat gergasi ternama seperti Hyundai, Kia, Samsung datang dari negara Korea.
2) Membina disiplin diri.
3) Membina keyakinan diri untuk sentiasa boleh.
4) Berlatih untuk sumber kesihatan diri.
5) Sebagai satu seni mempertahankan diri.
6) Sebagai satu aktiviti ko-korikulum sekolah dan juga Universiti pada masa hadapan.
7) Sebagai satu aktiviti yang mendorong prestasi pelajaran.
8) Dapat ramai kawan dan bakal "customers".
9) Dapat membantu orang susah.

Hendak sertai Tae Kwon Do macam Danial? Hubungi 012-2515093 atau email ke nizwien@gmail.com untuk keterangan atau nasihat lanjut..Sekian terima kasih.

copyright © irsukhai2010

No comments:

Post a Comment