Copyright © hakcipta terpelihara

No part of this blog should be used for commercial purpose. Any party may reproduce or quote materials published with the condition that they are credited to irsukhairulnizam.blogspot.com thanks, sukhairul.







Monday, December 17, 2012

sembang2 saje

Faharul Radzi Othman


Saturday.My ex ex boss (En Sidik) di beritakan berada di Hospital Tawakal. Dimaklumkan beliau kena stroke...... — with Norazli Ajie and 4 others.

.

Like · · Share.

4 people like this..Salawati Mohd Yusoff Doa2kan beliau. Semoga segera sembuh!

Saturday at 7:09pm · Like · 5..Hana Anuar Dia dah stabil... alhamdulilah..mcm kak sal ckp..sama sama kita doakan boss.

Saturday at 7:11pm · Like · 6..Samuel Williamraj God willing for him to get well soon...

Saturday at 7:13pm · Like · 3..Rahimy Bahaudin Bukan stroke.. Heart attack.. Alhamdulillah he's recovering well.

Saturday at 7:23pm · Like · 4..Saupi Jusoh Alhamdulillah...

Saturday at 7:39pm · Like · 2..Leena Al-Bukhary Hope everything went well. Pupi Sha Aziz, your pal warded... Maybe we shall pay visit..

Saturday at 7:56pm · Like..Azwan Yahaya Saya baru sempat melawat dia tadi petang.. Dah dipindahkan dari ICU ke HDU di Level 6 juga. Dia nampak agak keletihan dan lemah. Tapi insyaAllah lagi sehari dua boleh discharge dah kot

Saturday at 8:25pm · Like · 2..Piercing Bintang Went to see him today, he's a tough lad. I pray for his speedy recovery.

Saturday at 8:25pm · Like · 2..Hana Anuar Azwan Yahaya...saya cuba kol awak semalam kat no 016..tapi tak dpt

Saturday at 8:30pm · Like · 1..Azwan Yahaya Hana Anuar, mungkin 016 aku dah separuh gila...macam tuan dia jugak kot..anyway, aku dpt info dari Salawati Mohd Yusoff petang semalam thru sms.. Thanks.. Aku pegi dgn sazlan tadi.

Saturday at 8:33pm · Like · 2..Hana Anuar Ooo.tak pelah kalau tuan punya badan dah mengaku gila..nanti forwardlah apa apa no yg tak gila. Senang nak contact..kot kot nak antar resume ka..hahahhaa

Saturday at 8:35pm · Like · 3..Shuhaimi Abdul Rahim Semoga en sidek cepat sembuh..

Saturday at 8:36pm · Like · 1..Nani Kamal Harap en sidik cepat2 sembuh dan sihat....

Saturday at 8:57pm · Like · 2..Anwar Hasani semoga cepat sembuh bos

Saturday at 9:13pm · Like · 1..Norae Sudin Betul kerr? Moga allah sembuhkan sakit boss

Saturday at 10:00pm · Like · 1..Khairul Akmal Semoga cepat sembuh en sidek..

Saturday at 11:20pm · Like · 1..Radzuan Hassan Moga En Sidek pulih seperti sedia kala. Amiinnnn

Yesterday at 1:06am · Like · 1..Tok Janggut Bauk Baru 2 lepas jumpa dia, hari ini tgk facebook kata ia strok, harap allah semboh ia secepat mungkin.

Yesterday at 2:08am · Like · 1..Suriya Sankaran Saya dalam perjalanan ke Sarawak & Sabah, when I got this news.



Sempat SMS En Sidik, "that God will always bless you for the good deeds he has done to the others". ...and he replied immediately.



I miss working wt him so much as a good leader and a friend by heart.



My trip to East Malaysia today, reminds me the 1 month tour I did with En Sidik in 2008, "initiative to Improve the SSI for Sales Network"



Hope to see you fit once I return from my solo mission.



God bless you En Sidik for a fast recovery,

Yesterday at 6:36am · Edited · Like · 2..Hana Anuar Frens..u know en sidik kan. Dalam sakit pun he still try his level best to make other people happy. When i visited him @icu..he still weak and cant really moved..but still can make all the stupid jokes plus he still have time to reply sms eventho dalam icu! Lets pray for his speedy recovery.

Yesterday at 8:26am · Like · 3..Norshila Sidik Mudah2an En. Sidik cepat sembuh...

Yesterday at 8:43am · Like · 1..Norae Sudin Hana...kirim salam kat en sidik eh... Kitaorg semua doakan dia cepat sembuh... N all the best to him...

Yesterday at 8:57am · Like · 1..Hana Anuar InsyaAllah.. bosa bary sms hana inform dia mungkin akan transfer ke normal ward today n discharge tomorrow..InsyaAllah..doa doakan dia ye.

Yesterday at 11:10am · Like · 2..Azwan Yahaya Saya pergi visit dia tadi..masa nak balik tadi, dia dallm proses dipindahkan ke wad biasa..bilik 907..

Yesterday at 2:10pm · Like · 3..Akib Mustafa GWS boss

10 hours ago · Like · 1..Nur Ishah Badurddin Semoga Allah menyembuhkan En Sidik, Insyaallah.

4 hours ago · Like · 1..copyright © irsukhai2012

No comments:

Post a Comment